Campa

Rörholmsbadet Camping är en fridfull familjecamping vid Dalälvens strand. Den skuggas av höga träd och omges av vatten på två sidor.  Campingen är anpassad för funktionshindrade. Du får även ta med dig din hund om den är kopplad under hela vistelsen. Du som bokar måste vara över 18 år.

Vår camping har olika områden som har fått lite olika namn.

Vi har Strandpromenaden (1-22) som just som det låter ligger längs med strandpromenaden. I den ena änden hittar man den lilla stranden och i den andra hittar man den lilla båthamnen. Här är det flest säsongscampare men det finns även några dygnsplatser att hyra.

Vi har även Solsidan (101-112) som ligger nära det stora servicehuset.
Här är det mycket sol och grönska och man har nära promenadstråken genom den vackra bruksmiljön som leder ner till centrum i Söderfors.

Sedan har vi vårt nygamla område som heter Allén (201-212).
Här campar man med lite grönska omkring sig, precis intill en allé. Detta område ligger precis i anslutning till Solsidan.

Bruket (301-318) ligger i närheten av den vackra bruksmiljön här i Söderfors.

På området som heter Hamnen (401-405) ligger platserna precis vid den lilla båthamnen intill älven.

I lilla Stugbyn (stuga 2-7) finns det 6 stugor att hyra. Alla stugorna har fönster ut mot Dalälven.

Vi har även ett nybyggt område som heter Tältbyn. Här finns plats för att tälta. Det finns även ett vindskjul med tillhörande grillplats. Detta område ligger i närheten av det stora servicehuset.

Välkommen att boka din plats efter ditt önskemål.

Välj Datum
Välj Datum
2