• Tältbyn - tältplats utan el

  Tältplats i tältbyn
  Vi har 12 st platser här.
  Kr 150 per natt
 • Allén - campingplats utan el

  Campingplats
  Allén Här campar man med en massa grönska omkring sig, precis som i mitten av en allé. Och detta område ligger i närheten av den vackra bruksmiljön här i Söderfors. Rörholmsbadet Camping är en fridfull familjecamping vid Dalälvens strand. Den skuggas av höga träd och omges av vatten på två sidor. Hos oss är kopplade hundar välkomna. Du måste vara över 18 år för att få boka campingplats.
  Kr 250 per natt
 • Hamnen - campingplats med el

  Campingplats
  Hamnen. Dessa fem platser ligger platserna precis vid den lilla båthamnen intill Dalälven.
  Kr 400 per natt
 • Solsidan - campingplats med el

  Campingplats,
  Solsidan. Detta campingområde ligger nära det stora servicehuset. Här är det mycket sol och grönska och man har nära till promenadstråken genom den vackra bruksmiljön som leder ner till centrum i Söderfors.
  Kr 400 per natt
 • Strandpromenaden - campingplats med el

  Campingplats,
  Strandpromenaden. Detta campingområde ligger just precis som det låter ligger längs med strandpromenaden. I den ena änden hittar man den lilla stranden och i den andra hittar man den lilla båthamnen. Här är det flest säsongscampare och årscampare men det finns även några dygnsplatser att hyra.
  Kr 400 per natt
 • Lilla Stugbyn - Öring Stugan med 2 bäddar – ALLERGIFRI

  Stuga
  Öring Stugan - Finns 4 bäddar, spisplatta, kylskåp och sittmöbler. INGA husdjur är tillåtna i denna stuga då den är ALLERGIFRI. Alla stugor har fönster ut mot Dalälven. Sängkläder kan hyras för 400 kr per säng och handdukar kan hyras för 70 kr. Filtar och kuddar ingår i hyran.
  Kr 800 per natt
 • Lilla Stugbyn - Gädda Stugan med 4 bäddar

  Stuga
  Gädda Stugan - Finns 4 bäddar, spisplatta, kylskåp och sittmöbler. Alla stugor har fönster ut mot Dalälven. Sängkläder kan hyras för 400 kr per säng och handdukar kan hyras för 70 kr. Filtar och kuddar ingår i hyran.
  Kr 800 per natt
 • Lilla Stugbyn - Lax Stugan med 4 bäddar

  Stuga
  Lax Stugan - Finns 4 bäddar, spisplatta, kylskåp och sittmöbler. Alla stugor har fönster ut mot Dalälven. Sängkläder kan hyras för 400 kr per säng och handdukar kan hyras för 70 kr. Filtar och kuddar ingår i hyran.
  Kr 800 per natt
 • Lilla Stugbyn - Aborre Stugan med 4 bäddar

  Stuga
  Aborre Stugan - Finns 4 bäddar, spisplatta, kylskåp och sittmöbler. Alla stugor har fönster ut mot Dalälven. Sängkläder kan hyras för 400 kr per säng och handdukar kan hyras för 70 kr. Filtar och kuddar ingår i hyran.
  Kr 800 per natt
 • Lilla Stugbyn - Harr Stugan med 4 bäddar

  Stuga
  Harr Stugan - Finns 4 bäddar, spisplatta, kylskåp och sittmöbler. Alla stugor har fönster ut mot Dalälven. Sängkläder kan hyras för 400 kr per säng och handdukar kan hyras för 70 kr. Filtar och kuddar ingår i hyran.
  Kr 800 per natt
 • Lilla Stugbyn - Gös Stugan med 4 bäddar

  Stuga
  Gös Stugan - Finns 4 bäddar, spisplatta, kylskåp och sittmöbler. Alla stugor har fönster ut mot Dalälven. Sängkläder kan hyras för 400 kr per säng och handdukar kan hyras för 70 kr. Filtar och kuddar ingår i hyran.
  Kr 800 per natt